lørdag 5. februar 2011

Paukekøller fra JGPercussion

Vi har nå bestilt inn et parti paukekøller fra det amerikanske merket JGPercussion. Vi får i første omgang inn alle David Herbert-modellene, alle Joseph Pereira-modellene med flanellhoder og Jason Ginter-modellene med korkkjerne. Dette er utrolig flotte køller som håndlages av Jason Ginter selv i California og som tar i bruk et utrolig omfang av materialer i jakten er forskjellige klangfarger og effekter.

David Herbert er solopaukist i San Francisco Symphony. Signaturmodellene hans har et helt spesielt karbonfiberskaft som er utrolig velbalansert og behagelig. Hodene er laget av forskjellige kombinasjoner av tre-, filt- samt korkkjerner og amerikansk og tysk filt og lær.

Joseph Pereira har vært solopaukist i Los Angeles Philharmonic siden 2007 og har i samarbeid med Jason Ginter laget en serie med litt smalere bambusskaft og grep i enden. Fem av modellene har tradisjonelle, runde hoder trukket i filt, mens de resterende fem har mindre hoder trukket i forskjellige kombinasjoner av filt og flanell for maksimal artikulasjon.

Jason Ginter var paukist i San Diego Symphony før han bestemte seg for å lage paukekøller på heltid. Modellene hans har et mer tradisjonelt bambusskaft og er veldig fint bygd opp, slik at de dekker er vidt spekter av klanger.

Modellene forventes inn i løpet av et par ukers tid og vi gleder oss veldig til å få dem inn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar