mandag 16. april 2012

Program trommeuka 2012

7. til 11. mai inviterer 4sound Schous Plass til trommeuke. Det blir clinicer og konkurranser flere av dagene denne uken, samt muligheten til å gjøre ekstra gode kjøp denne uka. Foreløpig har vi følgende program for uken: 

Tirsdag 8. mai, gjester Roland og Craig Blundell butikken. Craig Blundell er en britisk frilanstrommis som gjør en rekke frilansoppdrag samt clinicer og demoer for Roland. Han er kjent i Storbritania som en dyktig pedagog og er derfor yndet på clinicer. Dyktig trommeslager som vil spille sin clinic på Rolands nye flaggskip; TD-30.

Torsdag 10. mai fyller Gretsch storstuen, med selveste Pål Thowsen. Pål Thowsen er en av europas ledendej jazztrommeslagere, og dette blir en unik mulighet da Pål skjeldent har gitt clinicer tidligere. Under den første delen, vil Pål spille alene for å vise frem sin stil og særegenheter. Under den andre halvdelen har Pål med seg bassisten Ellen Andrea Wang. Ellen er en ung bassist/låtskriver/sanger med et enormt talent. Akkompagnert av Ellen, vil Pål spille forskjellige groover med visper.

Fredag 11. mai er det Pearls tur til å ta oppmerksomheten, og de har med seg ingen ringere enn den greske trommeslageren George Kollias. George Kollias er kjent fra blant annet metallbandet Nile, og spiller fort! Dette blir en forrykende clinic hvor George demonsterer sin unike teknikk for rask utfolding på trommesett, og generell trommeprat. George vil blant annet spille låter fra Nile's siste album.

Alle tre trommeslagere vil spille en clinic klokken 1800 den respektive dagen.



Konkurranser.
De tre ovennevnte trommeprodusentene har ikke bare med seg trommeslagere til underholdning og fryd for trommeentusiaster. De bringer også med seg konkurranser. Ved å sende inn korrekt svar på konkurransen under, til schousplass@4sound.no innen klokken 1200 den aktuelle dagen, er du med i trekningen av følgende premier:
Tirsdag: Roland SPD-SX
Torsdag: Gretsch Brooklyn Skarptromme Chrome over Brass 14x5
Fredag: Pearl Vision 8-dels dobbelbasstrommesett og hardware.

Konkurranse tirsdag (Roland):
1 - Nevn de tre nye V-drums kittene fra Roland som ble presentert på Frankfurt i år.
2 - Nevn to funksjoner i Rolands SPD-SX
3 - Hva heter vinneren av Roland V-Drum World Championship?

Konkurranse torsdag (Gretsch):
1 - Hva heter de to seriene med trommer fra Gretsch som produseres i USA? (Den ene ble lansert i år)
2 - I tillegg til sin spilling, er Pål Thowsen engasjert som hovedlærer i trommer ved en kjent, norsk, jazzutdanning. På vilken skole er dette?
3 - Nevn fire andre Gresch-artister.


Konkurranse fredag (Pearl):
1 - Hva slags trommer spiller George Kollias på?
2 - Hva heter Pearls nyeste norske artist som også vant Roland V-Drums world championship?
3 - Nevn tre serier av trommer fra Pearl.

Vi trekker vinneren etter clinicene samme dag. Alle svar på konkurransen må være levert innen klokken 12 samme dag som trekningen avholdes.


Utfyllende informasjon om uka kommer forløpende på våre facebooksider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar