mandag 4. oktober 2010

New Catalina Maple



Gretsch har igjen tatt frem Catalina Maple. Storselgeren som forsvant fra markedet for mer enn ett år siden. Dette kan bare skyldes tidenes kombinasjon mellom gode maple shell, og uslåelig lav pris.

Den nye Catalina Maple serien starter med Gretschs maple formula shell. De utvikler lønneshellene med høy nøyaktighet for å produsere tone med attack og volum som projekserer en balansert mengde varme og dype frekvenser. Shellene er syv-lags, 7,2mm. Utstyrt med klassisk hardware, 30 graders bærekanter, fullt justerbare kuleledds tomholdere med 12,7mm armer og de berømte 5-lugs konfigurasjonen på alle 10/12" (standard gretsch konfigurasjon i over 50 år). Alle trommene er laget med en flertrinns lakkprosess som gir en høyglans, glatt finish som er hard og slitesterk. I tillegg leveres nå catalina maple med Evans slag- og underskinn på samtlige trommer. Settet er tilgjengelig i 5 eller 6 trommers shellpakker. Det er også lett å skaffe add-on trommer i samme serie.

Vi har shellpacker med 10x8, 12x9, 14x14, 16x16, 22x18 og 14x6 på lager, i Amber og Cherry Gloss. Pris for shellpack uten hardware, kroner 6.595,-

Se Gretsch's video om oppgraderingene. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar