onsdag 25. mai 2011

Nyhet: Wavedrum Mini


Wavedrum mini kommer med tromme- og perkusjonslyder fra hele verden, synthlyder samt unike originallyder. Alt i et nytt kompakt portabelt format med innebygd høyttaler og batteridrift. Foruten den dynamiske paden har Wavedrum mini også en nyutviklet clip-on sensor som f.eks kan settes på et bord, en kopp eller på et hvilket som helst objekt som så kan spilles på som et perkusjonsinstrument. Selvfølgelig kan du bruke lyd fra paden og sensoren samtidig og du kan velge mellom hele 100 forskjellige lyder.

Wavedrum mini leveres dessuten med reim. Sett deg ned og spenn fast Wave-mini på ditt lår, velg en skarplyd til paden og en basstrommelyd til clip-on sensoren som du så fester på oversiden av en tå og du har skapt et trommesett du kan bruke overalt, uansett hvor du er. Legg til effekter, spill med noen av de 100 innebygde rytmene og spill inn med ubegrenset mengde overdubs i den innebygde looper-funksjonen – mulighetene er ubegrenset. Wavedrum mini tiltrekker så vel den profesjonelle musikeren som nybegynneren som vil ha et kult og underholdende instrument å spille på. 

Varen er ikke klar for levering før til høsten, men kan forhåndsbestilles allerede nå. Prisen for wavedrum mini er kroner 2650,- Ta kontakt med butikken på telefon 22708870 eller mail for spørsmål og/eller bestilling. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar