lørdag 14. mai 2011

Trommeuke 23.-27. mai

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arranger trommeuke igjen! Vi har lagt opp et program som dekker andre områder enn i fjor og er strålende fornøyd med det vi har fått til. Gjennom hele uken vil det bli avholdt Virvel-konkurranse med dobbel basstrommepedal - om du har de raskeste bena kan du sikre deg en lekker Gretsch-skarp (vinneren blir kåret klokken 17:00 på fredag). 

Tirsdag 24. mai klokken 17:00 har vi i samarbeid med Meinl Percussion invitert Roël Callister. Han vil blant annet vise hva han kan på congas, djembe og cajon og vise deg hvordan du kan bruke dette sammen med et trommesett. Du får altså en sjelden mulighet til å gi trommesettspillet ditt en helt ny dimensjon!
Torsdag 26. mai klokken 18:00 kommer den skandinaviske kongen av funk, Gulli Briem! Gulli kommer til å gi oss et forrykende show, dette er en clinic du ikke vil gå glipp av!

Fredag 27. mai har vi Gretsch-dag, hvor representanter fra Gretsch er tilgjengelige hele dagen for å svare på dine spørsmål om Gretsch-trommer. I tillegg blir det løpende mulighet til å vinne t-skjorter. Vi avslutter trommmeuken denne dagen med kåring av basstrommevirvelkonkurransen klokken 1700. Skarptrommen du kan vinne, er en signaturskarptromme for 2011 designet av Mark Schulman i 13x6. Les mer om skarptrommen her

For å feire at vi igjen holder trommeuke kommer vi til å gi deg 15 % avslag på ALT i trommeavdelingen (unntatt digitale trommer) hele uken. I tillegg til har vi enda høyere rabatter på utvalgte varer, så sett av penger og gjør deg klar til å gjøre et knallkjøp eller to! Velkommen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar